Zoek je antwoord in een van deze categorieën of gebruik de zoekfunctie.
Staat je vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op
Bekijk hieronder de meest gestelde vragen
Staat je vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op
Krijg ik altijd zorg via het Centering Pregnancy model?
Onze standaard zorg is Centering Pregnancy, omdat we geloven in de kracht van verbinding. It takes a village to raise a child. Mocht je je prettiger voelen bij het reguliere zorgtraject, dan kan dat ook. Dit kun je aangeven tijdens de intake.In enkele gevallen is Centering Pregnancy niet mogelijk: omdat je bijvoorbeeld later instroomt en groepen rondom jouw termijn al vol zitten. Het reguliere traject biedt alle noodzakelijke consulten. Hierbij proberen we de eerste 30 weken een vast gezicht te bieden. Omdat je hierbij minder informatie ontvangt dan in het Centering Pregnancy programma, adviseren we je dit aan te vullen met voorlichtingen of cursussen over borstvoeding, bevallen en ouderschap.
Kan ik de Centering Pregnancy onder werktijd volgen?
Om het inplannen makkelijker te maken, staan alle data voor jouw groep al vast. Hiernaast kun je de bijeenkomsten onder werktijd volgen. We hebben namelijk speciaal voor jou een brief opgesteld voor je werkgever.
Wie begeleidt de Centering Pregnancy bijeenkomsten?
Wij werken in hechte teams van 3 verloskundigen: team West & team Oost. Naast jouw vaste groep zwangeren zie je 9 sessies een vertrouwd gezicht van de begeleidende verloskundige (& co-begeleider).Als de uitgerekende datum nadert zal de groep steeds kleiner worden; enkele zwangeren bevallen vroeger, sommige later. In deze laatste periode ontmoet je een tweede verloskundige en wordt de frequentie van de afspraken wekelijks. Zo heb je rond je bevalling tenminste twee van de drie verloskundigen uit jouw team gezien.
Waar vinden de Centering Pregnancy bijeenkomsten plaats?
De Centering Pregnancy bijeenkomsten worden gegeven op het Westerdok 808 door team West en op de Laagte Kadijk 148 door team Oost.
Is er ook ruimte voor een 1-op-1 moment met de verloskundige?
Iedere zwangere krijgt tijdens de centering bijeenkomst een persoonlijke check-in met de verloskundige. Tijdens deze check-in wordt je buik gemeten en kun je naar het hartje van de baby luisteren. Ook speel je zelf een grote rol in je zwangerschapszorg: je leert je eigen bloeddruk meten en houdt dit samen met je gewicht bij in je eigen dossier.
Wat kan ik verwachten tijdens de Centering Pregnancy bijeenkomsten?
Tijdens de Centering Pregnancy bijeenkomsten creëren we een veilige plek om vragen en gedachten te delen met andere moeders. Per sessie behandelen we samen diverse thema’s. Ook is er een 1-op-1 moment met de verloskundige voor lichamelijk onderzoek.
Hoe lang duren de Centering Pregnancy bijeenkomsten?
De groepsbijeenkomsten duren 2 uur. De laatste bijeenkomsten, vanaf sessie 10, duren een 1 uur. Zo kunnen wij veel meer tijd en aandacht bieden dan tijdens een regulier consult (15-20 minuten).
Hoeveel Centering Pregnancy bijeenkomsten zijn er?
Na de termijnecho starten de groepsbijeenkomsten. Elke groep komt 10 keer bij elkaar: 9x tijdens de zwangerschap (mogelijk 10-14 keer, afhankelijk van wanneer je bevalt) en 1x na de bevalling
Waarom combineren jullie meerdere technieken bij een pretecho?
Soms is door het moment in je zwangerschap of de ligging van de baby, een mooi beeld met 1 techniek niet helemaal mogelijk. Wij hopen zo mooi mogelijke beelden te kunnen laten zien. Daarom proberen we alles in te zetten wat we hebben! Heb je bepaalde verwachtingen? Geef ze vooraf aan bij de echoscopiste!
Wie maakt de echo’s bij jullie?
Echo’s worden gemaakt door onze verloskundigen Hansje, Marike en Rianne. Soms wordt dit tegelijk gepland met een intake.Speciaal voor de screenings echo (13-weken + 20-weken echo) hebben we gespecialiseerde echoscopisten op locatie west: Natascha, Nadya en Angela. Zij verrichten alle soorten echo’s die er mogelijk zijn bij amstermam.Op locatie oost kom je Rianne en Marie-Claire tegen voor alle echo’s behalve de 13- en 20-weken.
Hoe werkt een echo?
Bij echografisch onderzoek wordt gebruikt gemaakt van geluidsgolven met een zeer hoge frequentie, waardoor het voor ons onhoorbaar is. Het echoapparaat wekt deze golven op, het geluid wordt het lichaam in gezonden en levert weerkaatsingen van geluid op. Het weerkaatste geluid wordt door het apparaat opgevangen en omgezet in beeld.
Is een echo veilig?
Bij het gebruik van ultrageluid bij echografisch onderzoek zijn geen schadelijke effecten bekend. Frequent gebruik van röntgenstralen kunnen leiden tot beschadigingen van cellen of organen en daarmee tot ziekten. Dit is bij gebruik van ultrageluid (echo) dus niet het geval.
Maken jullie 3D en 4D echo’s?
Bij pretecho’s combineren we, afhankelijk van de zwangerschapstermijn, de 2D / 3D en 4D techniek voor het best mogelijke resultaat.
Welk echo apparaat gebruiken jullie?
In West gebruiken wij een gloednieuwe Voluson S10 Expert. Hiermee zijn wij ook bevoegd om medische echo’s te maken.In Oost gebruiken wij een Voluson S10, perfect voor termijn echo’s geslachts echo’s, pretecho’s en liggingsecho’s.
Worden alle echo’s vergoed?
De vroege echo is gratis voor cliënten van amstermam. Alle standaard echo’s worden vergoed: termijn- 13-weken, 20 weken en ligging secho. Indien noodzakelijk worden ook groei echo’s vergoed.Echo’s op verzoek zijn voor eigen rekening.
Mag ik foto’s maken of filmen tijdens een echo?
Uit privacyoverwegingen is het niet toegestaan om beeld en/of geluidsopnames in onze praktijk te maken. Je krijgt een aantal geprinte foto’s mee en je kunt alle beelden bekijken in jouw digitale dossier via de Zwanger! App. Bij een pretecho is het mogelijk om bewegend beeld te krijgen op een USB stick (lees hier meer over).
Hoe lang duurt een pretecho?
Wij bieden pretecho’s van 15 minuten en 20 minuten aan.
Hoeveel mensen mag ik meenemen naar een echo?
Bij medische echo’s, zoals de 13-weken en de 20-weken echo mag je 1 iemand meenemen. Voor de focus van de echoscopist is het niet mogelijk dat hier kinderen bij aanwezig zijn.Bij een pretecho is er plaats voor maximaal 4 extra mensen. Wil je met meer komen? Neem dan even contact op met de assistente.
Vergoedingen uit basisverzekering
De basis verloskundige zorg hoef je niet zelf te betalen en gaat ook niet van je eigen risico af. Denk hierbij aan de intake, counseling rondom prenatale testen, de NIPT, 13 & 20 weken echo, verloskundige consulten / Centering Pregnancy traject en verloskundige begeleiding tot 6 weken na de bevalling. Echo’s op verzoek worden niet gedekt door de verzekering. Voor een bevalling thuis hoeft geen eigen bijdrage te worden betaald. In sommige gevallen van zorg is er een eigen bijdrage gewenst.Voor een bevalling in het ziekenhuis is een verwijzing van de verloskundige of van uw huisarts nodig. Er hoeft in dat geval geen eigen bijdrage te worden betaald. Dit geldt in de volgende situaties:een bevalling die noodzakelijk door een gynaecoloog wordt begeleid;een bevalling met pijnstilling (zoals ruggeprik, lachgassedatie);als de verantwoordelijke verloskundige (of de huisarts) heeft aangegeven de bevalling in het ziekenhuis te willen laten plaatsvinden om eventuele risico’s te vermijden.als de bevalling in een ziekenhuis of geboortecentrum plaatsvindt zonder medische indicatie, moet een eigen bijdrage worden betaald. De hoogte van het tarief kan per ziekenhuis of geboortecentrum verschillen. In 2024 vergoedt de zorgverzekeraar € 246. Het verschil tussen het tarief van het ziekenhuis of geboortecentrum en de € 246 betaalt de verzekerde zelf.Voor een bevalling die in een geboortecentrum start en waarbij tijdens de bevalling alsnog een medische indicatie wordt afgegeven en de bevalling in een ziekenhuis plaatsvindt, is geen eigen bijdrage verschuldigd.Voor een bevalling die in een ziekenhuis (poliklinisch) start en waarbij tijdens de bevalling alsnog een medische indicatie wordt afgegeven, is ook geen eigen bijdrage verschuldigd voor de poliklinische bevalling. Bron: Zorg Instituut Nederland
Met welke verzekering hebben jullie een contract?
Wij hebben met elke verzekering in Nederland een contract. Onder onze naam amstermam of onder Verloskundige Zorggroep Groot Amsterdam (VGZA) vind je ons in de zorgzoekers.
Inloopspreekuur
Dit inloop moment wordt ook wel het hartjesspreekuur genoemd. Elke woensdagmiddag van 15:00-15:30 uur kun je op onze locatie Spuistraat 239-1 terecht om even naar het hartje van jouw baby te luisteren. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Let wel: we hebben ongeveer 5 minuten de tijd per zwangere. Heb je meer tijd nodig, neem dan even contact op met onze assistente.
Hoe bereid ik me voor op het geven van borstvoeding?
Voor een gezonde ontwikkeling en groei van je baby, is borstvoeding de beste voeding die je kan geven de eerste 6 maanden. Gelukkig is flesvoeding tegenwoordig een heel goed alternatief voor als je geen borstvoeding kunt of wilt geven.Borstvoeding geven is natuurlijk, maar het gaat niet vanzelf. Jij en jouw baby moeten dit samen leren. Hoe vaak zien wij onze zussen of vriendinnen voeden? En hoeveel praten wij erover met elkaar? Op beiden vragen is het antwoord voor de meeste vrouwen: weinig. Daarom vinden wij het verstandig als je borstvoeding wilt geven, om je hierop goed voor te bereiden. Om te weten wat de natuur voor je in petto heeft. Kennis geeft rust, en rust vergroot de kans dat de borstvoeding goed op gang komt, dat je er plezier aan beleeft en dat het uiteindelijk ‘vanzelf’ gaat.Je ontvangt tijdens het spreekuur van ons de groeigids van de GGD Amsterdam over borstvoeding. Hierin staat veel informatie over de voordelen van borstvoeding, aanleggen, het op gang komen van de melkproductie, problemen tijdens het voeden en over kolven. En luister de podcast van Mom & co met lactatiekundige Myrte van Lonkhuijzen. Wil je aanvullende info, dan is het volgen van een borstvoedingsvoorlichting een aanrader. In Amsterdam zijn er verschillende voorlichtingen. Wij raden de voorlichting ‘Voeden en Opvoeden’ van Ineke van Straeten aan. Behalve over borstvoeding, vertelt ze je alles over de eerste periode na de bevalling, ook over het huil- en slaapgedrag van je baby. Lees meer over (borst)voeding in aflevering 5 van het 9-maanden plan.
Wanneer kan ik kiezen voor de NIPT (prenatale test)?
Je kan er sinds 1 april 2017 voor kiezen om een NIPT te laten uitvoeren: een bloedtest die aangeeft of je ongeboren kind het syndroom van Down, Patau of Edwards heeft. De NIPT geeft geen risico’s voor jou of de baby en wordt niet vergoed door je verzekering. Vanaf 10 weken zwangerschap en ná de termijnecho kan er bloed bij jou worden afgenomen ten behoeve van de NIPT. Dit bloed wordt in een van de academische centra onderzocht op de aanwezigheid van een extra chromosoom (trisomie) 13, 18 of 21: de veroorzakers van de syndromen. De NIPT is voor iedereen kosteloos beschikbaar en spoort dezelfde aandoeningen op als voorheen de combinatietest. Alleen geeft de NIPT een uitslag die veel betrouwbaarder is.Een goede testuitslag heeft een betrouwbaarheid van 99,9%. Een slechte uitslag heeft een iets minder grote betrouwbaarheid. De uitslag van de NIPT geeft geen zekerheid. Toch is de uitslag meestal een geruststelling: bij een niet-afwijkende uitslag is de kans maar heel klein dat er toch een afwijking is. Er komt dus geen vervolgonderzoek. Krijg je een uitslag die afwijkend is? Dan kun je kiezen voor vervolgonderzoek. Dat geeft je zekerheid. Wil je meer weten over de zekerheid van de uitslag van de NIPT? Kijk op www.pns.nl.Het is belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de mogelijke uitkomsten als je deze test wilt doen. Welke keuze je namelijk ook maakt, je kan te maken krijgen met moeilijke keuzes over het wel of niet afbreken van de zwangerschap.Lees hier meer over in aflevering 3 van het 9 maanden plan.
Zorgplan / Care Plan
Het amstermam zorgplan hebben wij zelf met zorg samengesteld. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt: vanaf de eerste echo tot na het kraambed. Download Zorgplan (NL). Download Care Plan (ENG). Vind je geen antwoord op je vraag? Mail ons op mail@amstermam.nl en we helpen je graag.
Welke zwangerschapscursus raden jullie aan?
Het volgen van een cursus is een goede voorbereiding voor je bevalling. Je krijgt tijdens zo’n cursus heel veel extra informatie die bij onze zorg niet standaard aan bod komt. Je leert ontspanningsoefeningen om tijdens je bevalling de weeën op te vangen. En het is belangrijk om fysiek voorbereid te zijn op je bevalling. Een fit lijf bevalt immers beter! Wij adviseren onze cliënten daarom dringend om een zwangerschapscursus te volgen.Elke zwangere heeft andere behoeftes als het gaat om hoe je je voorbereidt. Gelukkig is er voor elk wat wils. Zo is er hypnobirthing, yoga, gym, fitness, hypnotherapie, massage, zwemmen, haptonomie, Mensendieck en nog veel meer. Voor een compleet overzicht kan je op onze 3 locaties in de foldermap kijken voor inspiratie. Schroom niet om ons of je Centering Pregnancy groep om specifieke tips te vragen wanneer je bedacht hebt wat je wilt.
Hoe kan mijn partner de baby erkennen?
Wanneer jullie niet getrouwd zijn en geen geregistreerd partnerschap hebben, zal je partner de baby moeten erkennen om juridisch gezien een band te hebben met jullie kind. We raden je aan om de erkenning voor 30 weken geregeld te hebben. Wanneer je partner de baby heeft erkend kan hij/zij na de bevalling aangifte doen van de geboorte (binnen 3 dagen) en wordt er automatisch een aanvraag tot het delen van het ouderlijk gezag ingediend na de aangifte. Jij hoeft niet binnen 72 uur na de bevalling naar het stadskantoor.Als jullie je eerste kindje verwachten, ga je samen naar het stadsdeelkantoor om de baby te laten erkennen door je partner. Dit moet op afspraak. Vergeet niet om beiden je legitimatie mee te nemen. Al bij de erkenning moet je kiezen welke achternaam de baby zal krijgen. Tip: erkenning kun je in iedere gemeente en stadskantoor op afspraak regelen; soms is het sneller geregeld buiten de stad.
Wat gebeurt er tijdens de vervolgafspraken?
Na de intake zijn er 9 Centering Pregnancy bijeenkomsten die elk 2 uur duren. Daarna vinden er nog 1-4 bijeenkomsten van een uur plaats.Tijdens ieder bezoek meet je je bloeddruk, wordt je buik onderzocht door de verloskundige om de groei en ligging van de baby te beoordelen en luisteren we naar de hartslag van de baby.Daarnaast komt er bij elke bijeenkomst informatie aan bod over verschillende onderwerpen die in de betreffende fase van de zwangerschap voor jou van belang zijn. De data van de bijeenkomsten staan van tevoren allemaal vast. Lees hier meer over bij zwangerschapszorg.Indien je het reguliere zorgtraject volgt, zal de verloskundige bij de intake toelichten hoe dit eruit zal zien en wanneer jullie elkaar zullen zien (ongeveer 7-10 keer).
Wat gebeurt er tijdens de eerste afspraak bij de verloskundige?
De eerste afspraak is de intake en deze wordt gepland rond 8 weken. Tijdens de intake neemt je verloskundige gemiddeld 45 minuten de tijd om je over veel verschillende onderwerpen te informeren, je vragen te stellen en onze zorgverlening met je te bespreken. We bespreken de vragenlijst – met onder andere vragen over jouw gezondheid, die van je partner en die van beide families – die je van tevoren hebt ingevuld. Indien je wenst bespreken we de mogelijke prenatale testen.Verder krijg je een formulier mee om een standaard bloedonderzoek te laten doen. De verloskundige meet je bloeddruk, bepaalt je BMI en onderzoekt je buik.
Voorbeeld overdracht huisarts en OKC
Klik hier voor een voorbeeldbrief van onze overdracht aan de huisarts (NL+ENG) vb overdracht huisarts -ex. transfer GPKlik hier voor een voorbeeldbrief van onze overdracht aan het OKC (NL + ENG) Overdracht : Transfer OKC
Is er een nacontrole?
Na de geboorte is er nog een afsluitende sessie met jouw Centering Pregnancy moedergroep. Hierin kun je ervaringen delen en elkaars baby’s bewonderen. Je bent altijd welkom om 6 weken na de bevalling op nacontrole in de praktijk te komen. Bijvoorbeeld om je hechtingen te laten controleren of klachten die je nog ervaart te bespreken. Het initiatief tot het maken voor een afspraak ligt bij jou. We doen geen standaard nacontroles meer, omdat veel vrouwen die lastminute afzeggen als het allemaal goed gaat. En gelukkig is dat in de meeste gevallen zo.
Waar kan ik na de kraamweek met mijn vragen terecht?
Wat wordt er bij de hielprik onderzocht?
Tussen de 4e en 7e dag na de bevalling komt er iemand van de GGD Amsterdam bij jullie thuis voor de gehoortest en hielprik. De GGD wordt na de aangifte van jullie kindje automatisch ingelicht, daarom is het belangrijk tijdig aangifte van de geboorte te doen. Bij de hielprik wordt het bloed van jullie kindje onderzocht op 31 zeldzame maar behandelbare ziekten. Vroege opsporing van deze ziekten zorgt voor veel betere behandelingsmogelijkheden en een betere toekomst voor jullie kind.Voor meer info, lees hier de de folder van het RIVM.
Wat is kraamzorg?
Als je net bevallen bent is het belangrijk dat je als kraamvrouw zorg en medische begeleiding krijgt. De zorg die je krijgt wordt door een kraamverzorgende geboden. De kraamverzorgende verzorgt jou en je baby, geeft voorlichting, begeleidt bij de borstvoeding en voert daarbij ook belangrijke controles uit. Deze controles zijn van belang voor jouw gezondheid en die van de baby.Meld je op tijd in de zwangerschap aan voor kraamzorg. Dit is niet automatisch geregeld wanneer je bij ons onder zorg bent; kraamzorg wordt door een kraambureau geleverd. Bij de intake ontvang je van je verloskundige tips bij wie je dit het beste kunt regelen. Je meld je aan bij 1 kraamzorgbureau.
Hoe schrijf ik een geboorteplan?
Het is bekend dat vrouwen die goed geïnformeerd zijn over wat er bij de bevalling kan en gaat gebeuren en zich betrokken voelen bij de begeleiding, beter terugkijken op deze indrukwekkende gebeurtenis. Wanneer je besluit een geboorteplan te schrijven denk je na over jouw wensen betreffende de bevalling en de periode erna. Het is belangrijk om te beseffen dat je nooit precies van tevoren weet wat je op het moment zelf precies wilt of nodig hebt. Daarom is het vooral belangrijk om na te denken over hoe je begeleid wilt worden, zodat jij je vertrouwd voelt en je los durft te laten. Ook als het anders gaat dan je van tevoren had voorgesteld. Want als je vertrouwen hebt, kun je loslaten en dat is essentieel om de bevalling goed te ervaren.Wij willen graag je wensen met je bespreken en meenemen in onze begeleiding, zodat we kunnen bijdragen aan een waardevolle herinnering. Dit doen we in de 7e sessie van Centering Pregnancy.Je bespreekt het geboorteplan met je Centering Pregnancy begeleider, die je verdere uitleg kan geven. Jullie bepalen dan samen of je wensen haalbaar zijn. Misschien zijn er medische of praktische bezwaren. Vaak zijn er dan alternatieven. Na dit gesprek kun je het geboorteplan aanvullen of aanpassen als dat nodig is.
Op welke locatie kan ik het beste bevallen?
Het antwoord is simpel: daar waar jij het meest ontspannen bent. Je lijf bevalt het beste daar waar het zich thuisvoelt. De hormonen die voor weeën zorgen kunnen hun werk namelijk het beste doen wanneer je ontspannen bent. Daardoor is de kans op ingrepen zo klein mogelijk. Denk rustig na over je keuze, bespreek het met je partner en weet dat je pas tijdens de bevalling hoeft te beslissen waar jij je prettig bij voelt. Wij respecteren elke keuze, en doen op iedere plek met evenveel liefde ons werk. Je mag zelf aangeven in welk ziekenhuis je wilt bevallen. Houd er rekening mee dat het ziekenhuis van voorkeur vol kan zijn. Het vervoer van en naar het ziekenhuis moet je zelf verzorgen. Ongeveer 2-3 uur na de bevalling ga je weer naar huis, ook ´s nachts. Veel zorgverzekeraars brengen voor een poliklinische bevalling een eigen bijdrage in rekening, vraag bij je zorgverzekeraar welk bedrag je eventueel zelf moet betalen.
Wanneer moeten we bellen tijdens de bevalling?
Hoe bereid ik me voor op het geven van borstvoeding?
Voor een gezonde ontwikkeling en groei van je baby, is borstvoeding de beste voeding die je kan geven de eerste 6 maanden. Gelukkig is flesvoeding tegenwoordig een heel goed alternatief voor als je geen borstvoeding kunt of wilt geven.Borstvoeding geven is natuurlijk, maar het gaat niet vanzelf. Jij en jouw baby moeten dit samen leren. Hoe vaak zien wij onze zussen of vriendinnen voeden? En hoeveel praten wij erover met elkaar? Op beiden vragen is het antwoord voor de meeste vrouwen: weinig. Daarom vinden wij het verstandig als je borstvoeding wilt geven, om je hierop goed voor te bereiden. Om te weten wat de natuur voor je in petto heeft. Kennis geeft rust, en rust vergroot de kans dat de borstvoeding goed op gang komt, dat je er plezier aan beleeft en dat het uiteindelijk ‘vanzelf’ gaat.Je ontvangt tijdens het spreekuur van ons de groeigids van de GGD Amsterdam over borstvoeding. Hierin staat veel informatie over de voordelen van borstvoeding, aanleggen, het op gang komen van de melkproductie, problemen tijdens het voeden en over kolven. En luister de podcast van Mom & co met lactatiekundige Myrte van Lonkhuijzen. Wil je aanvullende info, dan is het volgen van een borstvoedingsvoorlichting een aanrader. In Amsterdam zijn er verschillende voorlichtingen. Wij raden de voorlichting ‘Voeden en Opvoeden’ van Ineke van Straeten aan. Behalve over borstvoeding, vertelt ze je alles over de eerste periode na de bevalling, ook over het huil- en slaapgedrag van je baby. Lees meer over (borst)voeding in aflevering 5 van het 9-maanden plan.
Staat je vraag er niet tussen? Neem direct contact met ons op
Lees wat anderen van de zorg van amstermam vinden.
Nynke D.
Heldere communicatie, frisse, lieve, nuchtere en capabele verloskundigen en optimistische instelling. We vonden de ruimte om je eigen bevalling vorm te geven ook heel fijn, en de ervaring met en pro-thuisbevallen ook.
Sara B.
They are caring, punctual about appointment and check up, fast in taking action especially arranging with hospital, good listeners and they never force moms to take any actions that they don’t want. They have their points in suggesting manner.
Clayton S.
Wij kunnen amstermam aan iedereen aanbevelen. Alle verloskundige die wij hebben ontmoet zijn onwijs aardig en hebben een persoonlijke benadering. Ze stonden altijd voor ons klaar.
Ook op de bevalling kijken wij positief terug, ondanks dat ons zoontje te vroeg werd geboren werden al onze zorgen weggenomen.
Justine L.
Amstermam has been so wonderful to our little family. We were looking forward to seeing the team every time we had an appointment. Most of the time we had a consult with Esma, very talented midwife and a magical human being. Always a pleasure to see her. Veerle was lovely as well. Rianne and Esma both took part in our birth, and we couldn’t have wished for better support. So impressed by the amount of knowledge and human skills those ladies have.
Thanks to them we had a stress free pregnancy, and avoided a cesarean. They made sure our birth plan was respected.
Looking forward to having a second baby just to hang out again !
Of wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op! Of schrijf je in voor Meeting amstermam en maak online kennis met de werkwijze van onze praktijk.
Schrijf je nu vrijblijvend in binnen 2 minuten, en ontvang binnen één werkdag een reactie!