tijdelijk-westerdokpoint

groepsruimte

Westerdokpoint

Het Westerdokpoint draait geheel zelfstandig. Er is geen beheerder aanwezig. Een aantal dagen voor aanvang wordt er een inlogcode gemaild  waarmee de voordeur te openen is.
De ruimte dient schoon en netjes achtergelaten te worden (alle vuilnisbakken leeg, toilet schoon, vloer aangeveegd & vlekken verwijderd op vloer & tafels, vaatwasser aan) voor de volgende huurder. Denk er aan om deze instructies door te geven aan de persoon die de dag zal leiden op de locatie.

Mocht je gebruik willen maken van muziek / beamer / LCD tv voor presentaties: deze zijn allemaal getest en werken plug & play (met HDMI of bluetooth). Mocht hierin iets niet lukken dan raden we je aan om naar de instellingen van je laptop of telefoon te kijken. En wat ook nog wel eens wil helpen: check of de HDMI kabel goed zit. Wij kunnen hier verder niets in betekenen.

Ben je werkzaam binnen de gezondheidszorg / geboortezorg, woonachtig op het Westerdok/IJdock, of dient je evenement een maatschappelijk belang?
Dan krijg je door de week 50% korting en in het weekend 25%. Vraag per mail een kortingscode waarin je aantoont dat je aan (een van) deze voorwaarden voldoet.
amstermam_Westerdokpoint-koffie
Koffie & thee

Wij verzorgen een koffie / thee tafel met Nespresso (zelfbediening), thermoskannen heet water (zelf bijvullen met waterkoker), koekjes en karaffen water a €5,- pp

Lunch

Onze cateraar verzorgt per persoon verpakt: broodjes, quiche en/of soep. Prijzen op aanvraag.

amstermam_zwangerschapszorg

Boek direct

Of bekijk de beschikbaarheid in onze agenda.

amstermam_praktijk
9,6 Zorgkaart Nederland Patiëntenfederatie