korting

Ben je werkzaam binnen de gezondheidszorg / geboortezorg, woonachtig op het Westerdok/IJdock, of dient je evenement een maatschappelijk belang?

Dan krijg je door de week 50% korting en in het weekend 25%. Stuur ons een mail waarin je aantoont dat je aan (een van) deze voorwaarden voldoet, dan maken wij een kortingscode voor je aan: verhuur@westerdokpoint.nl

Lees hier onze boekingsvoorwaarden.

 

vergaderingen & presentaties

Door de warme en gezellige sfeer is het Westerdokpoint een fijne plek om samen te komen. De bovenruimte leent zich bij uitstek voor vergaderingen en presentaties. Diverse opstellingen zijn mogelijk aan de zespersoons tafels (3 stuks). De LCD tv werkt plug & play, waarmee je in een handomdraai jouw presentatie laat zien. De geluidsboxen zijn aangesloten op een bluetooth-versterker en hiermee regel je zelf de perfecte achtergrond muziek. Bestaat de groep uit meer dan 15 personen? Dan biedt de beamer & scherm boven de entree uitkomst. Liever geen daglicht? De ruimte is te verduisteren middels gordijnen.

yoga-westerdokpoint

yoga, meditatie & workshops

De benedenruimte is middels drie losse kamerschermen te verkleinen tot een knusse plek, maar ook te betrekken bij het bovendeel. Yogamatten en bolsters zijn aanwezig, net als dekentjes. De ramen zijn te verduisteren middels rolgordijnen.

De vloer is voorzien van vinyl en is daarmee aangenaam om te betreden met sokken of op blote voeten.

zelfstandig aan de slag

Er is geen beheerder aanwezig en de locatie draait geheel zelfstandig. Een aantal dagen voor aanvang wordt er een inlogcode gemaild  waarmee de voordeur te openen is. Voel je vrij om stoelen en tafels te verplaatsen, zet je na gebruik alles weer terug?

De ruimte dient schoon en netjes achtergelaten te worden (alle vuilnisbakken leeg, toilet schoon, vloer aangeveegd & vlekken verwijderd op vloer & tafels, vaatwasser aan) voor de volgende huurder. Is er iets niet naar wens of stuk? Laat het ons direct weten via verhuur@westerdokpoint.nl en we zoeken naar een oplossing.

 

koffie & thee of lunch

Wij verzorgen op aanvraag een koffie / thee hoekje met Nespresso-cups (zelfbediening), thermoskannen heet water (zelf bijvullen met waterkoker), koekjes en karaffen water a €5,- per persoon.

Onze cateraar verzorgt lunchboxen met luxe broodjes, salades en wraps. Prijzen op aanvraag via mail: verhuur@westerdokpoint.nl. Drie dagen werkdagen van tevoren ontvangen we graag je bestelling. Lunchbestellingen zijn alleen mogelijk voor maandag t/m vrijdag.

amstermam_westerdokpoint_locatie

bereikbaarheid & contact

Het Westerdokpoint is bereikbaar per OV, auto, fiets en te voet vanaf het Centraal Station.

In ongeveer 12 minuten wandel je van het Centraal station naar het Westerdokpoint. Vanaf de A10 sta je in 7 minuten voor de deur. Parkeren kan betaald in de straat.

Kom je met de auto? Dan loont het om een parkeerplek te reserveren in parkeergarage IJDock -mits je dat ruim van tevoren doet.

 

ROUTE: WESTERDOKPOINT | WESTERDOK 806 | 1013 BV AMSTERDAM

contact: verhuur@westerdokpoint.nl |020 210 3170 keuzemenu #5

9,7 Zorgkaart Nederland Patiëntenfederatie