amstermam_verhuur3

Toen werd alles anders

Jouw leven verandert

De geboorte van een kind brengt grote veranderingen je (gezins)leven. Soms verloopt het anders dan je had verwacht, liep de bevalling anders,  of blijkt de “roze wolk” er helemaal niet te zijn!

Wij staan jou, en je partner bij wanneer je te maken hebt met:

  • Een traumatische bevalling
  • Aanpassingsproblemen (wennen aan de nieuwe situatie)
  • Alleenstaand ouderschap
  • Angst
  • Balans werk en privé
  • Intimiteit en seksualiteit
  • Overmatige zorgen
  • Relatieproblemen
  • Somberheid en depressie
  • Verwerking van vroeggeboorte of afbreking zwangerschap

Slaapgebrek

Een pasgeboren baby is een aanslag op je nachtrust en/of stemming. Uit onderzoekt blijkt dat moeders die net een kind hebben gekregen gemiddeld 4 uur per nacht slapen. Dit slaapgebrek zet de relatie onder grote druk en leidt tot slechter functioneren zowel thuis als op het werk. Bij een derde deel van de moeders resulteert dit in ziekteverzuim. En bij moeders ouder dan 32 jaar ligt het ziekteverzuim zelfs nog hoger.

 

Mama-Fit & Papa-Fit

Lees hier meer over hoe we je kunnen begeleiden in de aanloop naar het ouderschap of tijdens het moederschap. Voor vaders en partners lees je hier meer info.

amstermam_psychologie1

Onze werkwijze

Drie toegewijde ervaren therapeuten

Wij werken kortdurend, preventief volgens de contextuele oplossingsgerichte en integratieve methode. En hebben ieder net even een andere achtergrond.
Soms zijn een paar gesprekken al genoeg. Is er meer nodig? Dan kijken we samen met jou verder. We houden niet van wachtlijsten en gaan zo snel mogelijk aan de slag wanneer jij daaraantoe bent. Wij zijn een praktijk met een rijke expertise en jarenlange ervaring. We werken individueel, met paren, op locatie en via videobellen.  Elke vrijdag ochtend vind je Maryleen bij amstermam op het Westerdok. Zij en haar team zijn de overige dagen te vinden op de Bickerswerf.

 

amstermam-psychologie-coach

Hoe anderen de begeleiding van Mama-Fit! en Papa-Fit! ervaren

 

Sander en Shame

Heel fijn dat we snel terecht konden! We zijn geholpen bij het hervinden van een nieuwe balans in onze relatie na de onzekere en roerige tijd van zwangerschap en kraamtijd.

Lotte V.

Maryleen stelt me vragen die verder helpen, helpt bij het scheppen van rust en orde bij chaos in gedachten/emoties, heeft handige oefeningen en helpt om je eigen gedrag/patronen te (h)erkennen. Ze houd je niet voor de gek en ik vertrouwde haar daardoor al snel.

Milena S.

Ik ben dankbaar dat ik de traumatische bevalling heb kunnen verwerken. Ik voel me letterlijk lichter en kijk met vertrouwen vooruit.

amstermam_Westerdokpoint-koffie

Kom in contact

Bel of mail ons om kennis te maken .

amstermam-psycholoog
9,7 Zorgkaart Nederland Patiëntenfederatie