bedrijfsgegevens

beheerder: amstermam

telefoon: 020 210 3570

KVK: 62285920

werkwijze

Onze ruimte is geschikt voor vergaderingen en workshops voor 10-12 personen aan tafel in vergaderopstelling, 18-24 personen aan drie losse tafels of 24 personen in theateropstelling (we hebben max 24 stoelen). Daarnaast is de ruimte geschikt voor yoga + meditatie.Er is voor 24 personen glaswerk, waterkannen & thermoskannen aanwezig.

Feestjes en borrels zijn niet toegestaan, evenals livemuziek en versterkte muziek boven 65dB.

In onze online agenda is de actuele beschikbaarheid van de ruimte te vinden en hier is ook direct de ruimte te boeken (dit kan helaas niet per mail). Wij nemen geen reserveringen aan.

Wij verhuren in de volgende blokken:

08:00-12:30 ma tm vrij
13:00-17:30 ma tm vrij
18:00 – 22:30 ma tm do, vrij tot 20:30

08:00 – 13:00 za /zo
13:30 – 18:30 za/zo

 

Het Westerdokpoint draait geheel zelfstandig. Er is geen beheerder aanwezig. Een aantal dagen voor aanvang wordt er een inlogcode gemaild  waarmee de voordeur te openen is.
De ruimte dient schoon en netjes achtergelaten te worden (alle vuilnisbakken leeg, toilet schoon, vloer aangeveegd & vlekken verwijderd op vloer & tafels, vaatwasser aan) voor de volgende huurder. Denk er aan om deze instructies door te geven aan de persoon die de dag zal leiden op de locatie.

Mocht je gebruik willen maken van muziek / beamer / LCD tv voor presentaties: deze zijn allemaal getest en werken plug & play (met HDMI of bluetooth). Mocht hierin iets niet lukken dan raden we je aan om naar de instellingen van je laptop of telefoon te kijken. En wat ook nog wel eens wil helpen: check of de HDMI kabel goed zit. Wij kunnen hier verder niets in betekenen. Zorg zelf voor een thunderbold of usb-C converter indien wenselijk.

Er staat standaard een een flip-over in de keuken en er hangt een beamer aan het plafond die gericht is op de entree deur. Er is een geluidsinstallatie die werkt via Bluetooth en voor kleinere groepen zijn presentaties op het LCD scherm de beste optie. Pointer is aanwezig.

Onze verhuur is vrijgesteld van btw, cateringkosten niet.

Lees hier de volledige algemene voorwaarden in PDF.

9,6 Zorgkaart Nederland Patiëntenfederatie